woensdag 1 augustus 2007

Maandag 30 juli Mesquite – Las Vegas 155,8 km

We eten uitgebreid en lekker van het ontbijtbuffet van het hotel, waarna we onze weg naar Las Vegas beginnen. We hebben nog geen hotel gereserveerd en omdat we niet weten hoe druk het daar is besluiten we vandaag niet naar de Valley of de Fire state park te gaan, maar dat van uit Las Vegas te bezoeken, en nu door te rijden. Rond half 2 zijn we in Las Vegas en vinden een prima hotel met zwembad, internet én casino net achter Paris. Na twee dagen geen internet in Mesquite te hebben gehad checken we nu maar weer de mail. Hier lezen we tot ons schrik dat Esmée haar moeder een hartaanval gehad heeft en inmiddels per ambulance naar het UZ Antwerpen vervoerd was. We zijn blij dat we voor vier dagen in het hotel geboekt hebben: dat geeft dan toch wat rust en we hebben hier ook per telefoon goed bereik (wet hebben vanaf de dag van aankomst tot Mesquite helemaal geen bereik gehad). Bellen naar het ziekenhuis kan even niet gezien het tijdsverschil, maar een paar mailtjes heen en weer met Linda die nog wakker is, geeft ook wat informatie. Hoe vreemd het ook voelt besluiten we nu toch maar “iets” te gaan doen en brengen een bezoekje aan een van de twee outlet malls van Las Vegas. Daarna even naar het hotel terug en op naar het Circus Circus hotel voor de meeting met de familie Ketel. We hebben ons iets op de afstand verkeken, het Circus Circus hotel ligt echt helemaal aan het einde van de strip, waardoor we zelfs na stevig doorstappen te laat komen. In onze haast nemen we de trap naar boven en staan dus midden in de Circus tent tussen de ballenkramen en jengelende kinderen. Hebben we dit deel ook meteen gezien.

Image Hosted by ImageShack.us

Weer beneden aangekomen staan Gerard, Gonny, Joost een Eva al te wachten. Ze zien door hun fietstochtje over de Golden Gate Bridge en een bezoekje aan Death Valley mooi rood gekleurd.
We worden getrakteerd op het buffet van Circus Circus, maar we kletsen zo veel dat we nauwelijks weten wat we onderhand hebben gegeten. Achilles, de W.W, hun tripjes, onze tripjes en hun komende bezoek aan de Grand Canyon inclusief helikoptervlucht en skywalk worden uitvoerig besproken. Na een foto (helaas met telefoon omdat we de camera waren vergeten) en een wandeling over de strip nemen we afscheid en vervolgen we allemaal weer ons weg.
In het hotel aangekomen kunnen we naar moeders in België bellen, waar het inmiddels ochtend is geworden. De operatie is goed verlopen en later die dag zal ze in principe naar het ziekenhuis van Vlissingen vervoerd worden. Goed bericht dus en fijn om haar zelf even gesproken te hebben.

1 opmerking:

Anoniem zei

gaat het al een beetje met je moeder?

Marja
(delft)