woensdag 1 augustus 2007

Dinsdag 31 juli Las Vegas 72 km

Vandaag staat er wederom een relaxte dag op het programma. We willen wat shoppen in de andere outlet mall en beginnen met de bezichtiging van wat hotels. Maar eerst checken we de mail: terwijl wij lagen te slapen is mijn moeder naar Vlissingen gebracht en Jos heeft het binnen no-time voor elkaar gekregen om haar zelf te spreken. De situatie is stabiel, tot het weekend moet ze zeker in het ziekenhuis blijven en zus Sharon is op dit moment gelukkig in de gelegenheid om haar in het ziekenhuis te bezoeken en wat zaken als kleding etc voor haar te regelen.
We gaan met een gerust gevoel op weg naar de outlet.

Image Hosted by ImageShack.us
Voor we wegrijden zien we op de parkeerplaats bij ons hotel deze Hummer stretched limo, even een fotootje voor Joost Image Hosted by ImageShack.us

Eerst willen we nog even wat halen bij de Wal*mart, maar onderweg valt de navigatie weg. We hebben meteen een groot deel van Las Vegas gezien. En wat we zagen was echt de andere kant, want iedere boom of bankje heeft zijn eigen zwerver. We zien een Danny’s en besluiten eerst maar eens te gaan ontbijten. Tegen over de Danny’s zien we de 0.99 store, waar we even binnen lopen en ons ogen uit kijken. Niets is in deze winkel duurder dan 99 dollarcent. Nu kennen we wel de dollar-store, maar dit is veel en veel groter. Het lijkt het meest op een complete Aldi-supermarkt (diepvries, groenten, cereals, afwasmiddel) in combinatie met Action (drogisterij artikelen, speelgoed, vlaggen). Uiteindelijk komen we aan bij de Wal*mart waar we nog wat t-shirtjes inslaan. Ook bij de outlet die we vervolgens bezoeken vinden we leuke dingen.

Image Hosted by ImageShack.us

Van het hotels bezoeken is deze middag niets meer gekomen. We gaan terug naar het hotel en besluiten maar weer even het washok op te zoeken en de koffers te vullen met schone kleding. ’s Avonds belanden we na vele omzwervingen in een Thais restaurantje.
En zo komt er een einde aan deze dag. Een toch wel bijzondere dag omdat het de laatste dag is dat het St. Willibrord College bestaat en morgen bij het ontwaken zal Jos rector zijn van het Ostrea Lyceum.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Jos en Esmée,

Dat is schrikken om te horen dat je moeder een hartaanval heeft gehad. Hopelijk loopt alles goed af. Heel veel sterkte ermee.
Is dat een promotie voor Jos bij dat andere Lyceum?
Geniet ze verder en tot de volgende keer.

Gr. Marjan

Anoniem zei

Hoi Esmée en Jos,
Wat een schrik zal dat geweest zijn om het nieuws over je moeder te krijgen. Gelukkig hebben jullie al contact gehad en zijn jullie op dit moment bereikbaar. Sterkte!
Twee jaar geleden zaten we in Circus Circus en toen hebben we ons ook zo verkeken op de afstanden op de strip. Het ligt inderdaad helemaal aan het eind en je loopt heel wat af.
Bedankt voor de opmerking die je plaatste op ons weblog over de weg naar de Wahweap Hoodoos. Wij zijn vorig jaar nl. nooit een hek tegengekomen en ik begin nu heel sterk te denken dat wij rechtdoor gegaan zijn waar je dus blijkbaar met de bocht rechtsaf moet gaan. Toen kwamen we ook bij een wash uit, maar dat veranderde in een afgrond waar je niet meer doorheen kon lopen. Hopelijk lukt het morgen dus wel.

Gr. Karin & Marlous

Anoniem zei

Jeetje Jos en Esmée, dat is even schrikken van je moeder. Maar gelukkig is het met de operatie goed gegaan. Kan me voorstellen dat je even in de paniek schiet.

Ik hoop dat jullie nu weer lekker van de vakantie kunnen genieten nu je weet dat het beter gaat.

Groetjes, Jurgen en Patricia

Anoniem zei

Ha die Esmée en Jos,

Allereerst sterkte met je moeder Esmée, gelukkig ziet het er goed voor haar uit. Verder: wat een geweldig reisverslag en fantastische foto's. Wij willen volgend jaar op onze plan-B-vakantie langs de Westkust trekken, maar deze foto's zien er wel erg goed uit! En Toine heeft me natuurlijk ff uitgelegd waar jullie nu zitten in Vegas, dus ik ben weer helemaal op de hoogte.
Nog heel veel plezier!
Carin, Toine en Lucas.

Anoniem zei

Ha Esmee, Jos,

Wat een slecht nieuws van je moeder! Veel sterkte.

De beelden en verhalen zijn weer prachtig, we genieten erg mee. Misschien dat we volgend jaar ook weer naar de US of A gaan. Maar zien.

hartelijke groet
Gert en Elise