dinsdag 7 augustus 2007

Maandag 6 augustus Phoenix 91,2 km

En zo is de laatste volle dag van de vakantie aangebroken. Na een rustige start en een goed hotelontbijt in de Comfort Inn gaan we –het lijkt deze laatste week wel een traditie geworden- de shoppingmalls van Phoenix bekijken. Winkels kijken is eigenlijk de perfecte bezigheid voor deze dag. We hebben nog even sms contact met Gonny, Gerard en de kids die momenteel in Los Angeles zijn beland en zich goed vermaken en erg leuke uitstapjes maken. Als we aan het eind van de middag in het hotel aankomen gaan we eerst maar even zwemmen. Voor Phoenix begrippen is het niet zulk goed weer: 90 graden Fahrenheid en bewolking. Wij vinden het echter wel best zo. Na het eten begint de grote klus: inpakken. Qua gewicht zal het allemaal geen probleem zijn, we mogen 128 kg! meenemen, maar om het allemaal een beetje fatsoenlijk in koffers te krijgen is toch wat passen en meten. Maar het lukt.
De afvalstapel groeit: naast vele folders, informatieboekjes ook nog van alles dat niet mee kan: een fles cola, toetjes, halve tray met flesjes water, een fles wasmiddel en appels. De bananen zijn we opeens “kwijt”. Geen van beide hebben we ze al weggegooid of ingepakt. Ben benieuwd waar we die thuis –natuurlijk helemaal geplet- terug gaan vinden. Ook met de benzine zijn we wat royaal geweest want we hebben nog ruim een halve tank over, terwijl we hem leeg in mogen leveren.
Morgen kunnen we rustig van start gaan want we vliegen pas om 14.00 uur local time(23.00 uur in Nederland), hebben dan een vlucht van drie uur naar Mineapolis om, met een korte stop in de lounge, daarna in 8 uur naar Amsterdam te vliegen.
Thuis zal weer snel het gewone leven beginnen met poezen en (voor Esmée) donderdag al weer werken. Maar de herinnering aan deze vakantie zal door de vele foto’s en de weblog voor ons levendig blijven. Op een later moment zullen we hier nog onze “terugblik” geven.



Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Nogmaals een goede reis gewenst. Ik vond het heel leuk om jullie verslagen steeds te lezen!

Groet,
Karin
(helaas weer vanuit Tilburg)

Anoniem zei

Jos en Esmée,

Een hele goede reis terug. Hopelijk zijn jullie bananen niet geplet tussen iets belangrijks!!!
Wij zien jullie ergens deze week vast wel door de straat wandelen!

We hebben met veel plezier jullie verslagen gelezen.

Groetjes uit Etten- Leur

Anoniem zei

echt anoniem, dat niet, maar niet de juiste credentials.

Leuk hoor die verslagjes van jullie reis.

Dat worden heeeeeel veel fotos kijken en heel veeeeeel verhalen als we op bezoek komen.

groet,

Marja
(uit Delft)

Anoniem zei

Jos & Esmée,

Jullie kennen mij verder niet maar ik heb met interesse jullie reisverhalen gelezen. Mijn man en ik willen graag volgend jaar naar o.a. the wave en de upper & lower Antelope canyon. Ik heb nog niet kunnen ontdekken hoe je een aan permit komt. We zouden het heel erg op prijs stellen als jullie ons willen helpen.

Ons e-mailadres is: tolud_linden@hotmail.com

Alvast bedankt.

Met vriendelijk groet,
Wilma Tolud

. zei

Hallo Jos en Esmée.
op het AA-forum las ik jullie verslag, het ziet er erg leuk uit en heerlijk te lezen over de gebieden waar ook wij zijn geweest.

Ik wilde jullie een vraag stellen als dat mag: wij willen Blogger als weblog voor onze reis in september gaan gebruiken. ZIjn het een en ander aan het uitproberen maar het lukt ons maar niet in foto midden in een verslag te plaatsen. elke keer als ik een foto of kaartje toevoeg plaatst hij dat als eerste boven aan de tekst.
hebben jullie een tip voor ons???
Alvast bedankt voor de reaktie.
Groetjes,
Reny (AA-forum)